Lucky Dice

Tema og utseende

Wow. Vi har prøvd veldig mange spilleautomater gjennom tidene, men vi har aldri sett noe som ligner på Lucky Dice. Hvorfor i all verden vi aldri før har lagt merke til spilleautomater fra Magnet Gaming tidligere er et mysterium! Lucky Dice er nemlig et utrolig vakkert spill som du absolutt bør få med deg – her blir du møtt av det som tilsynelatende er en klassisk maskin, dog med vanvittig flott grafikk i 3D, med tilpassede lyder og utrolige detaljer som kan ta pusten selv fra en ekspert innen spilleautomater. Lucky Dice er en opplevelse du neppe vil glemme, og vi håper at du leser videre for å finne ut mer om denne nydelige lanseringen fra et spennende selskap.

 

Symboler og animasjoner

Som du sikkert kan tenke deg, inneholder Lucky Dice alle de klassiske symbolene fra gamle dager – sitroner, kirsebær, 7-tall, bjeller, diamanter og BAR-symboler, i tillegg til spesielle symboler som aktiverer de unike funksjonene i Lucky Dice. Det spesielle her er at hele spillskjermen er animert, alt ser helt utrolig ut, hvert symbol kommer med sin egen animasjon og selv de beskjedne tre hjulene snurrer såpass naturlig at man nesten ikke kan tro sine egne øyne. Hver gevinst kommer med en kul lydeffekt fra 80-tallet, og skjermen beveger på seg for å få deg til å fokusere på gevinsten. Rundt skjermen har du dessuten neonlys, små detaljer og på nytt – nydelig grafikk vi ikke har sett maken til.

 

Bonusspill og funksjoner

Man forventer jo ikke bonusspill i klassiske maskiner, men Lucky Dice vil som sagt overraske deg. Her finner du nemlig fire ulike bonusspill, og alle er like kule! Dice Game tar deg med til et bord der du kaster terninger for å vinne saftige gevinster, mens Game Chance er en spørrelek med store utbetalinger. Wheel of Fortune lar deg snurre et enormt lykkehjul med deilige premier, mens Flip a Chip tvinger deg til å velge en rekke brikker for å avsløre premier som skjules under dem. Alle disse bonusspillene finner sted på andre skjermer, med vakre overganger og utallige detaljer som setter prikken over i-en. Her blir man virkelig dratt inn i spillet, noe Lucky Dice lykkes å gjøre igjen og igjen. På toppen av dette kommer respinn hver gang man vinner, samt muligheten til å vinne alle veier!

 

Innsatser vs gevinster

Lucky Dice har veldig brede innsatsmuligheter, og innsatsmenyen nederst på skjermen er veldig vakker å se på, med tydelige knapper og brukervennlige menyer. Trykk den runde pilen for å sette i gang en runde, eller trykk Auto Spin for å få hjulene i gang automatisk. Trykker du på det lille tannhjulet, får du velge den nøyaktige innsatsen du ønsker å legge hver runde. Meget smidig, raskt og forståelig. Gevinstene kommer ikke så ofte som man skulle ønsket, men når de først treffer kan du se frem til gigantiske utbetalinger – spesielt hvis du aktiverer et bonusspill og tar deg frem til jackpotrunden. Ja, for Lucky Dice har to progressive jackpoter du kan håve inn! Helt utrolig!

 

Brukervennlighet/tilgjengelighet

Magnet Gaming har virkelig gjort en ypperlig jobb med Lucky Dice. Denne spilleautomaten har alt man trenger, og det er tydelig at den mest moderne HTML5-teknologien har blitt brukt under utviklingen, sammen med nydelig 3D-grafikk og gjennomtenkte menyer som gjør det lett å komme i gang. På toppen av dette er Lucky Dice tilgjengelig fra mobile enheter, altså kan du prøve det ut umiddelbart – uansett hvor du befinner deg. Så hva venter du på?

 

Spillutvikleren bak

Magnet Gaming har kun skapt et dusin med spilleautomater, men vi gleder oss til å prøve dem alle. De ser alle veldig spesielle ut, med fabelaktig, moderne 3D-grafikk og spesielle funksjoner som stikker ut fra mengden. Prøv ut Auction Day, Deep Blue eller Railroad Express hvis du vil se hvor unikt et klassisk spill kan være. Her kan man virkelig fråtse seg i bonusspill og jackpoter, samtidig som du blir dratt inn i en opplevelse helt utenom det vanlige.

 

Hvor finner man Lucky Dice?

Du blir dessverre nødt til å rote litt rundt på markedet for å finne frem til Lucky Dice og de andre spillene fra Magnet Gaming. Det danske selskapet er fortsatt helt ukjent, men dette kan umulig vare lenge. Med slike fantastiske spill og meget god statistikk bak ryggen (en gjennomsnittlig spiller holder seg klistret fast til deres spill i to timer etter første øyekast!), er det kun snakk om tid før Magnet Gaming er å se hos alle nettcasinoer der ute. Følg med!

 

Vår konklusjon

Lucky Dice er et must for alle våre lesere. Dette unike spillet er umulig å ikke rose. Det har alt man trenger, uansett om man foretrekker klassikere eller moderne spill. Klassiske symboler, moderne grafikk, dype, grundige bonusspill som virkelig sluker deg opp, lydeffekter som skaper stemning og gevinster som kan få deg til å måpe. Progressive jackpoter på toppen av det hele! Danskene har virkelig klart å gjøre noe nytt, noe vi ikke har sett på en veldig lang stund. Lucky Dice er en spilleautomat for alle og enhver, gammel og ung (men ikke under 18!).